Szia, Bence vagyok.

18 éves nagykanizsai fiatal srác vagyok, akinek az egyik hobbija a fotózás, a másik pedig a filmezés. Ambíciózus fiatal vagyok, amit megálmodok, azért képes vagyok rengeteget dolgozni, hogy elérhessem.

Az álmaim valósággá váltak.
"Don't let your dreams be dreams."

Az elmúlt években rengeteg elismerést kaptam- ez megerősített abban, jó úton járok.  Voltam a Nemzet Fiatal Tehetségeiért ösztöndíjasa, az országos Kozma László Informatikai versenyen éveken keresztül dobogós helyezett, az iskolában Bolyai díjas, Nagykanizsa város díjazottja a versenyeken való eredményeimért, számtalan érem és kupa még a versenytáncos korszakomból…..egyszóval sűrű 18 év van már mögöttem.

az álmaim valósággá váltak

A kezdetek...

Az általános iskola 8. osztályában kezdem komolyabban fotók készítésével foglalkozni, s autodidakta módon rengeteget képeztem magam. 

A nagy áttörést egy Magyarországra látogatott erdélyi néptánc csoport egy heti élményeinek megörökítése hozta – készült rengeteg fotó, rengeteg filmanyag – s amire senki sem számított, legfőképp én – nagyon sokan megismertek általa. Ezután egyik munka hozta a másikat – barátok fotózása, rendezvények fotózása stb.

A következő mérföldkő az egyik karácsonyi ajándékom volt – Nánási Pál fotóművész online kurzusát végezhettem el – s büszkén mondhatom, hogy az általa indított BigShot fotós tehetségkutatón az első 100 kiválasztottba kerülhettem – s találkozhattam Vele és csapatával. Ekkor éreztem, hogy az álmaim valósággá váltak. Óriási inspiráció és példakép számomra az ő munkássága. Nagy hatással vannak még rám Kovács Krisztián által készített fotók is.

a Fotózás
és én

Az első Startupom

Még nem töltöttem be a 15. évemet, amikor egy ötletemet a Zalakarosi Fürdő felkarolta  és két éven keresztül Strandfotózás keretein belül örökítettem meg a látogatók egyedi pillanatait – képeslap formájában. Az ötleteimnek itt még nincs vége, hamarosan jönnek az újabb startupjaim…

Amikre nagyon büszke vagyok:

Visszapillantás a 2021-es évembe:

Dolgozzunk együtt!

Amennyiben a munkáim elnyerték tetszésedet vagy bármilyen kérdés merült fel benned böngészve őket - vedd fel velem bátran a kapcsolatot.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.